Din Buzău

Jandarmii buzoieni, la datorie în perioada sărbătorilor pascale

Peste 150 de jandarmi buzoieni vor participa la asigurarea măsurilor de ordine publică în pieţe, gări, autogări, discoteci și alte locuri de agrement în perioada Paștelui.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult din municipiul, respectiv judeţul Buzău, dintre care amintin Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, jandarmi-meciMănăstirea Ciolanu, Mănăstirea Răteşti, unde se preconizează o afluenţă mare de persoane pe timpul şi după oficierea slujbelor religioase.

  • Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială; depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte; monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane cu un comportament care tulbură ordinea şi liniştea publică.

 

Jandarmeria Buzău recomandă participanţilor la evenimentele religioase, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale.

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button