Știrile zilei

Acum, în Buzău

La această oră, angajații Urbis desfășoară lucrări în zona Carrefour. Două treceri de pietoni vor fi șterse și relocate, în timp ce o altă zebră va fi desființată. Măsurile se înscriu în strategia de fluidizare a traficului gândită de autoritățile buzoiene, în contextul aglomerației create de lucrările la podul de la Mărăcineni.

După doar două zile de la demararea lucrărilor la podul de la Mărăcineni, răbdarea șoferilor e pe sfârșite. Timpii mari de așteptare petrecuți în coloanele ce se întind pe câteva sute de metri, de o parte și de alta a podului, le-au scos peri albi șoferilor care tranzitează principalul culoar ce leagă capitala de Moldova.

Trecere desființată! Zebra a fost mutată câțiva metri mai departe, înspre Orizont.

La solicitarea Prefecturii, Primăria a decis să mute trecerile de pe strada Frăsinet și din zona Autogara Nord, iar cea de pe bulevardul Unirii să fie desfiintată. În schimb, noua trecere provizorie, marcată cu galben, se va înființa pe directia complexului Mara.

„Am luat legatura cu Politia Municipiului Buzau pentru a desfiinta trecerea de pietoni (de la Carrefour spre XXL), iar trecerea de pe strada Frasinet va fi mutata in zona scuarului la iesirea din parcarea subterana. Totodata vor fi montate garduri de protectie in zona scuarului de pe bulevardul Unirii astfel încât sa preintampinam traversarea neregulamentara a strazii. Societatea Urbis va face aceste marcaje astfel incat maine dimineata sa nu avem probleme. Politia Locala va fi in zona pentru fluidizarea traficului.”, a declarat, zilele trecute, viceprimarul Ionut Apostu.

Echipaje de poliție tranzitează zona. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență și să respecte semnificația indicatoarelor din zonă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

NEWS ALERT: Un tânăr care a terorizat Zoreștiul a fugit de sub nasul poliției!

Educaţie Știrile zilei

Gest INEDIT! | Ce a făcut un preot din Buzău

Știrile zilei

Se sfințește una dintre cele mai frumoase biserici din oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *