Politică Știrile zilei

Amenințat că va fi dat afară, după ce și-a „trădat” colegii

Parlamentarul Adrian Mocanu va fi exclus din partidul Mișcarea Populară, a anunțat președintele formațiunii Eugen Tomac, după ce deputatul a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

[highlight]„Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de presedinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac.”[/highlight], a delarat, Eugen Tomac, președintele PMP, potrivit evz.ro.

Deputatul Mocanu, care a mai făcut parte din PSD și PSRo, s-ar afla în tratative cu ALDE, zvon infirmat cu vehemență de către parlamentarul buzoian, care susține că încă face parte din actuala conducere a PMP.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău

Modificări în programul autobuzelor | DECIZIA Trans Bus

Știrile zilei

GALERIE FOTO: A început festivalul „Toamna Buzoiană”

Politică Știrile zilei

Marcel Ciolacu: „Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere”

1 comentariu

  1. Pixelul tricolor at 10:19

    Tolomacul cu limba lată se crede liderul partidului Nașa Doma Rasia nu căprarul unui grupuscul de pâmpiți care în câteva luni, până la finele anului, nu va mai da afară pe nimeni fiindcă nu va mai avea de unde. De ce crede el că a părăsit piratul dement corabia slugoilor?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *