Fără categorie

Ați văzut-o? Polițiștii și rudele o caută disperați

O adolescentă de 16 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic Henri Coandă” din Buzău, este dată în urmărire generală după ce părinții au sesizat dispariția ei de la domiciliu în cursul zilei de sâmbătă. Minora se numește DUȚĂ LARISA NICOLETA și a dispărut de la locuința familiei din satul Dâmbroca, comuna Săgeata. Părinții cred că cineva ar fi putut profitat de ea.

Larisa Nicoleta Duță locuiește în satul Dâmbroca alături de părinți și de cele două surori mai mici. Sâmbătă, în jurul orei 18:00, în timp ce se aflau la o cununie, părinții ei au fost sunați de către una dintre surori că Larisa a dispărut fără urmă. Alertați, oamenii au anunțat poliția, care a dat-o în urmărire generală, însă nico veste până acum. Adolescenta și-a închis ambele telefoane și parcă a intrat în pământ.

Părinții sunt disperați și spun că fata lor nu avea niciun motiv să plece de acasă. Ei se tem ca nu cumva cineva din anturajul său să profite de ea. Fata nu a mers nici astăzi la școală, motiv pentru părinți să se îngrijoreze și mai tare.

Larisa are 1.70 m înălțime, 64 de kilograme și are părul lung, vopsit negru. În momentul dispariției purta un tricou negru, blugi de culoare albastră și pantofi sport de culoare aurie.

Cunoscuții s-au mobilizat pe Facebook și au distribuit fotografia fetei, în speranța că cineva o va recunoaște și va putea furniza informații despre ea.

„Duță Larisa e căutată de poliție ,va rog dacă aveți informații despre ea sa anunțați cea mai apropiată secție de poliție sau la Nr de telefon 0784841302 , vă rog să distribuiți această postare e dispărută de acasă din data de 21/10/2017.”, a fost mesajul apropiaților.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

Nu ştii ce carierã sã începi? Înscrie-te la curs!

Știrile zilei

Dramă cumplită | Militar din Buzău, MORT la 20 de ani

Știrile zilei

BUZĂU: Cod galben de vreme severă imediată

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *