FOTO: Atmosferă festivă la Palatul Comunal. A fost înființat Consiliul de Dezvoltare a Municipiului Buzău

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

La aproape un an de la instalarea în funcție a primarului Constantin Toma, a prins viață unul dintre proiectele menite să relanseze economia, cultura și educația buzoiană. Consiliul de Dezvoltare a Municipiului Buzău a avut astăzi ședința de constituire. Evenimentul a avut loc la ora 13:00, la Palatul Comunal.

Din Consiliu fac parte oameni considerați elite ale domeniilor economic, social, cultural și  educațional. Forul consultativ al municipiului va lua în seamă și ideile cetățenilor simpli, care pot avansa soluții viabile pentru dezvoltarea orașului.

În cadrul Consiliul de Dezvoltare a municipiului Buzău vor funcționa patru comisii: econo­mică, socială, culturală și de edu­­cație. Acestea vor fi formate din oameni din elita buzoiană pe fiecare domeniu în parte, ce vor veni cu idei și soluții pe baza cărora va lua naștere și un plan de acțiune.

Primarul a mai anunțat că aceste planuri de acțiune vor fi lansate în dezbatere publică pentru a se afla și părerile buzoienilor.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *