FOTO: Atmosferă festivă la Palatul Comunal. A fost înființat Consiliul de Dezvoltare a Municipiului Buzău

La aproape un an de la instalarea în funcție a primarului Constantin Toma, a prins viață unul dintre proiectele menite să relanseze economia, cultura și educația buzoiană. Consiliul de Dezvoltare a Municipiului Buzău a avut astăzi ședința de constituire. Evenimentul a avut loc la ora 13:00, la Palatul Comunal.

Din Consiliu fac parte oameni considerați elite ale domeniilor economic, social, cultural și  educațional. Forul consultativ al municipiului va lua în seamă și ideile cetățenilor simpli, care pot avansa soluții viabile pentru dezvoltarea orașului.

În cadrul Consiliul de Dezvoltare a municipiului Buzău vor funcționa patru comisii: econo­mică, socială, culturală și de edu­­cație. Acestea vor fi formate din oameni din elita buzoiană pe fiecare domeniu în parte, ce vor veni cu idei și soluții pe baza cărora va lua naștere și un plan de acțiune.

Primarul a mai anunțat că aceste planuri de acțiune vor fi lansate în dezbatere publică pentru a se afla și părerile buzoienilor.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*