Social

Au turnat fundația, însă au în continuare nevoie de ajutor! (FOTO)

Mobilizare exemplară în cazul familie Ivașcu din Berca, rămasă pe drumuri în prag de sărbători după ce locuința i-a fost mistuită de un incendiu. Primarul Ionel Dobrița și echipa sa au reușit să toarne miercuri fundația noii case, însă au în continuare nevoie de bani.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a donat 5000 de lei pentru reconstruirea locuinței. I s-au alăturat doi preoți din Italia, care au trimis în țară 1000 de euro. Contul creat special pentru donații a rămas însă gol, iar edilul din Berca face din nou un apel către oamenii de bine care pot ajuta :

„Vă rugăm să fim alături de această familie, fiecare cu ce putem (materiale de constructie, bani etc), pentru a veni in sprijinul familiei în vederea constructiei unei mici căsuțe. Stiu că toti avem nevoie de bani, dar împreună ne putem mobiliza să venim în ajutorul acestei familii greu încercate de soartă. 

Cod IBAN pentru contul in RON deschis la UniCredit Bank este: RO67BACX0000001384280000  –  Ivascu Georgian Florentin.

Un incendiu iscat în seara zilei de 23 decembrie 2017 la gospodăria familiei Ivașcu din satul Valea Nucului a lăsat sub cerul liber trei suflete. Primăria a luat măsuri de îndată și i-a cazat pe oameni într-o garsonieră. 

Cu ajutorul semenilor, cei doi soți și fiul lor se pot muta în casă nouă în primăvară. Cei care se ocupă de construcția casei primesc orice formă de donație, însă este nevoie și de sume de bani, oricât de mici, pentru plata manoperelor și a unor materiale de construcție.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

Primăria municipiului Buzău | DISPOZIȚIE DE ȘEDINȚĂ

Știrile zilei

VIDEO: Spargeri nocturne la automatele de cafea din oraș!

Diverse Știrile zilei

Un colț de rai în județul Buzău! (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *