Politică Știrile zilei

„Back in business” | Ce funcție a primit deputatul buzoian Marcel Ciolacu

Relațiile dintre președintele PSD Buzău și conducerea social-democrată centrală sunt departe de a fi intrat într-o eră glaciară, așa cum s-a speculat după dizolvarea Cabinetului Tudose. Ba mai mult, deputatul buzoian a fost ales într-o funcție cheie din Camera Deputaților.

Odată cu începerea noii sesiuni parlamentare, social-democraţii au adus modificări și în componenţa echipei care-i reprezintă în Biroul Permanent. Grație expertizei dobândite de-a lungul timpului în Camera Deputaților, Marcel Ciolacu a primit funcţia de chestor, propunerea de numire a liderului buzoian fiind făcută de liderul PSD, Liviu Dragnea, în cadrul unei ședințe ce a avut loc în ultima zi a lui ianuarie.

Printre atribuțiile care îi incumbă lui Ciolacu prin noua funcție se numără: verificarea modului de gestionare a patrimoniului, funcționarea și calitatea serviciilor Camerei Deputaților, controlul financiar asupra cheltuielilor efectuate și prezentarea, către Biroul permanent a proiectului de buget al Camerei Deputaților.

[highlight]„Noua sesiune parlamentară care începe astăzi se anunță una extrem de încărcată, cu multe priorități legislative atât pe zona socială, cât și pentru stimularea investițiilor și a mediului de afaceri. Românii așteaptă rezultate și performanță, de aceea această sesiune trebuie tratată cu foarte multă responsabilitate. Personal, voi urmări cu atenție toate proiectele care vizează dezvoltarea României și a județului Buzău, inclusiv din noua postură de chestor al Camerei Deputaților, în care am fost învestit prin încrederea colegilor mei”[/highlight], a trasmis deputatul Marcel Ciolacu.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Diverse

HAI LA FILM! Recomandarea Happy Cinema, „Spionul care mi-a dat papucii”

Știrile zilei

El este tânărul înecat astăzi în mare | Doi copii au rămas fără tată

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Buzoian mort la mare | Avea 32 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *