Știrile zilei

BUZĂU | Locuri de muncă. Ofertă generoasă

AJOFM Buzău organizează o bursă generală a locurilor de muncă, la care se anunță o ofertă generoasă din partea angajatorilor. Sunt soase la bătaie posturi dedicate atât tinerilor cu studii medii, cât și celor cu studii superioare.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău organizează vineri, 19 octombrie, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți- promoția 2018”. Evenimentul va avea loc la Colegiul Agricol din municipiul Buzău.

Bursa se adresează absolvenților de învățământ mediu și superior, promoția 2018, și se va desfășura în toate punctele de lucru ale AJOFM , respectiv în Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Pogoanele și Nehoiu.

La acest moment, oferta venită de la firme cuprinde peste 700 de locuri de muncă vacante în întreg județul. Numai la Buzău, 45 de angajatori pun la bătaie peste 600 de locuri vacante în toate domeniile de activitate. În plus, sunt disponibile și câteva locuri pentru absolvenții de studii superioare.

Oferta angajatorilor ar putea crește până la data organizării Bursei. La această bursă pot participa atât absolvenții promoției 2018 aflați în evidența AJOFM Buzău, precum și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Social Știrile zilei

Gest frumos al oamenilor din Nehoiu, în zi de sărbătoare!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Impact pe E85! | Cinci victime (foto)

Știrile zilei

VIDEO: Farsă periculoasă a elevilor de la Liceul 8

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *