Anunțuri Economic Știrile zilei

BUZĂU | SEMINAR DE INFORMARE: „Fii unul dintre norocoșii antreprenori!”

Joi, 24 mai 2018, între orele 14:00 și 18:00,  la sediul Școlii de Șoferi Brătilă din strada Victoriei nr. 65 va avea loc  seminarul de informare „Dăm start afacerii tale!” Participarea este gratuită.

„Nu rata oportunitatea de a te înscrie la seminarul de informare. Este momentul să dai start afacerii tale. 40 de planuri de afaceri vor primi finanțare de câte 178.000 lei. Fii unul dintre norocoșii antreprenori! Înscrie-te online pentru verificarea eligibilității afaceriihttps://goo.gl/eu37kR

START Antreprenorial – Măsuri integrate de antreprenoriat este un proiect implementat de Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România în parteneriat cu Asociația pentru sprijin în dezvoltarea economiei sociale – Incluziune, responsabilitate, cooperatistă, antreprenoriat social și Asociația „Centrul de informare și documentare pentru Integrare Europeană și dezvoltare durabilă” Brăila. Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Investim în dezvoltare durabilă!” se arată în descrierea evenimentului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Administrație Anunțuri Știrile zilei

Consilierii municipali, convocați în ședință de îndată

Politică Știrile zilei

Deputatul Sorin Lazăr, participare la Conferința Președinților din Parlamentul European

Politică Știrile zilei

FOTO: Distincție importantă, primită de senatorul Lucian Romașcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *