Sport Știrile zilei

Buzoianca Marina Baboi, FENOMENALĂ la Campionatele Naționale de Juniori de la București (Rezultate)

Parcurs fabulos în 2017 pentru atleta buzoiancă Marina Baboi, care își reconfirmă supremaţia în ramura sportivă care a consacrat-o! Aseară, Marina și-a adjudecat cel de-al unsprezecelea titlu de campioană naţională în 2017, impunându-se detaşat în cursa de 100 de metri din cadrul finalelor Campionatelor Naţionale de Juniori I desfășurate la București, iar dimineață a câștigat și titlul la 200 de metri.

Potrivit Șansa News, Marina a încheiat cursa de aseară cu timpul de 11.90 (vînt -2,3), la mare distanţă de următoarea clasată, Vanessa Balaci – 12,42. Duminică dimineață, Marina a alergat şi în finala de la 200 de metri ocazie cu care și-a adjudecat cel de-al doisprezecelea titlu în acest an.

A fost ultima competiţie a sezonului pentru Marina, care încheie anul cu PB-uri la toate probele la care a luat startul, devenind, oficial, cea mai rapidă româncă.

Marina Baboi este un nume din ce în ce mai valoros în sportul românesc. Atleta buzoiancă legitimată la LPS Buzău – CSA Steaua Bucureşti (antrenori Gabriel Nicolau şi Doina Voinea) câștigă titlu după titlu, prilejuri cu care a devine lideră absolută a sprintului românesc în 2017.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GALERIE FOTO: Astăzi, în Buzău

Știrile zilei

Tânără urmărită internațional, arestată la Buzău!

Știrile zilei

DOLIU | Sirenele au sunat astăzi pentru Irina..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *