TSD Buzău, campanie de conştientizare a gravităţii violenţei în rândul tinerilor

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane. În acest context, Tinerii Social Democraţi au lansat o campanie de conştientizare a gravităţii violenţei în rândul tinerilor.

„Îngrijorați de manifestările agresive ale tinerilor, echipa TSD Buzău nu a rămas indiferentă şi a considerat că este momentul ca şi tinerii buzoieni să ia atitudine în încercarea de a combate acest fenomen.

În cadrul acestei campanii, echipa TSD Buzău se va întâlni cu tineri cu care vor avea discuţii şi vor participa la dezbateri informative despre evenimentele violente care se petrec, tot mai des, în oraşul nostru. Tinerii trebuie să înveţe cum să prevină şi cum să stopeze violenţa. Tot aceştia trebuie să cunoască efectele şi repercusiunile unui comportament agresiv.”, au transmit tinerii social-democrați de la Buzău.

Scopul acestei campanii este creşterea nivelului de informare şi conştientizare la nivel local în privinţa formelor şi consecinţelor violenţei în rândul tinerilor.

Fii inteligent, nu violent!

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*