Cele două școli din Buzău la care peste 1500 de elevi vor primi zilnic o masă caldă

O nouă reușită a echipei de conducere de la Consiliul Județean Buzău via Guvernul României va avea efecte pozitive asupra celor peste 1500 de elevi de la două școli buzoiene. 

Conform unei informații de ultim moment, 1515 elevi de Liceul cu Program Spotiv și de la Școala Gimnazială „Sfântul Apostol Andrei” Buzău vor fi beneficiarii unei mese calde în anul scolar 2017 – 2018.

Guvernul actual a reusit deblocarea banilor rezervati pentru acest program pilot, o contributie decisivă având-o echipa de conducere de la Consiliul Județean Buzău:

“Vicepremierul Marcel Ciolacu a reusit să deblocheze situatia Programului care acorda o masă caldă unor elevi buzoieni. Astfel, 799 de elevi de la Liceul cu Program Sportiv din municipiu si 716 elevi de la Scoala Gimnazială „Sfântul Apostol Andrei” vor fi beneficiarii acestui program. Noi am reusit să identificăm elevii cu nevoi si sa facem aceste prime propuneri care au fost acceptate”, a transmis vicepresedintele Consiliului Județean Buzău, Romeo Lungu.

Suma alocată de Guvernul României Consiliului Județean pentru sustinerea programului „Masă caldă pentru elevi” în cele două școli buzoiene este de aproximativ 1.750.000 lei.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

3 comments

  1. Bravo Consiliu Judetean! Sa ne mai dati tiri bune domnule Reporter.

  2. Sa nu ne imbolnaviti copiii. Sa le faceti teste de alergie la toti inainte de a le da masa! Foarte multi sunt alergici la gluten!

  3. Felicitări domnului Ciolacu! Acum să sperăm că lucrătorii care administrează această mâncare nu vor fura mai mult de 10% si să sperăm că acesti copii chiar vor avea mâncare.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*