Creditele ipotecare pentru o locuință nouă, la mare cautare în 2017. Detalii AICI

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Statisticile BNR arata ca, dupa primele 7 luni ale acestui an, a avut loc o crestere cu 5,5% a creditelor acordate de banci populatiei. Totodata, piata imobiliara a cunoscut o crestere semnificativa, a preturilor si a tranzactiilor imobiliare, conducand la un alt fenomen: clientii au cereri de credit pre-aprobate, fara ca insa sa-si gaseasca locuinta mult-visata.

Pare greu de crezut, dar de ce este mai usor sa iei un credit decat sa-ti gasesti o casa? Explicatiile sunt multiple: in primul rand au scazut costurile atasate creditarii fata de anii trecuti, clientilor le-au crescut veniturile, si o buna parte dintre ei indeplinesc conditiile de eligibilitate cerute de banci. Cu toate astea insa, a gasi o locuinta care sa corespunda cu totul cerintelor clientilor, in Buzau, nu este atat de simplu. Oferta nu este pe masura cererii, astfel, ca s-a constatat, ca timpul necesar de cautare pentru a gasi o locuinta pe placul clientilor poate ajunge la 6 luni.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati o locuinta noua prin credit ipotecar, incepeti sa o cautati din timp si contactati-ne pentru o simulare, pentru a afla toate detaliile si cele mai bune oferte de creditare de pe piață.

Construim solutii de finantare personalizate, in functie de venituri, cheltuieli, gradul de indatorare si nevoile tale! Va ajutam cu intocmirea dosarului de credit imobiliar, sustinem dosarul in fata bancii si va garantam suportul nostru pana la utilizarea creditului, plus suport juridic. Totul, GRATUIT!

Sunteti interesat de un credit? Puteti contacta Kiwi Finance Buzau la numarul de telefon: 0765.033.989 sau prin intermediul site-ului www.creditebuzau.ro.

Etichete:, , ,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Un comentariu în articolul “Creditele ipotecare pentru o locuință nouă, la mare cautare în 2017. Detalii AICI

  1. Stati libistiti ca e greu sa obtii si credit…eu nu pot obtine…in urma unui divort am ramas datoare la o banca 5000de lei fara sa beneficiez eu de ei…i am inapoiat integral catre banca..dar acum sunt blocata nu stiu stiu cati ani…legea de Romania…daia plecam din tara…eu casa am gasit,dar credit nu pot lua…urat,rusine!!!!ne micsoram numarul de locuitori ai Romaniei pe zi ce trece….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *