Orașul tău Știrile zilei

De ce cred că azi va fi o aglomerație fără precedent în Buzău

Pentru locuitorii din Muntenia, E 85 reprezintă cea mai rapidă „poartă” către Moldova. De altfel, acesta este și cam singurul drum de viteză pe care îl are România în această parte de țară.

În județul Buzău, E 85 trece printr-un punct-cheie. Mărăcineni. Aici se află un pod care, exact ca în bancul de pe vremuri, ar fi trebuit să fie, dacă nu mai mare, atunci măcar mai bun.

În această perioadă, podul de la Mărăcineni se află în reparații. În zonă se circulă alternativ, adică cinci minute trec mașinile de la Buzău înspre Mărăcineni, iar alte cinci minute trec cele din sens invers. Timpii mari de așteptare creează cozi kilometrice pe E 85. Nu știu dacă a măsurat cineva, dar cea mai lungă coloană formată de la intrarea podului în reabilitare s-a întins până aproape de Potârnichești.

Numai PSD Buzău va trimite azi la București 4000 de membri.

E 85-ul nostru are de trecut astăzi un test greu. Testul celor câteva sute de autocare, microbuze și mașini personale pornite dis-de-dimineață din județele Moldovei pentru a ajunge în capitală, la Mitingul împotriva abuzurilor organizat de PSD.

La un calcul simplu, prin „filtrul” Mărăcineni ar urma să treacă mâine în jur de 30.000 de manifestanți din 9 județe, îmbarcați în circa 1000 de autocare. Imaginați-vă o mie de autocare așteptând în Mărăcineni la un semafor mobil, pe o singură bandă, și aia îngustată.

Ceea ce face să ne gândim și la un alt aspect referitor la incredibila capacitate de organizare a PSD, dacă totul va merge conform planului. Pentru că, vorba liberalului Marian Petrache – s-ar putea ca cea mai mare problemă a social-democraților să nu fie găsirea oamenilor pentru miting, ci a autocarelor!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.