Decembrie ÎMBELȘUGAT la Berca, mulțumită Primăriei conduse de Ionel Dobrița

Comunitatea din Berca intră în spiritul sărbătorilor de iarnă. Primăria comunei de pe malul stâng al Buzăului a pregătit o serie de surprize pentru locuitori, prima dintre acestea fiind ceremoniile dedicate zilei de 1 Decembrie, atunci când se vor servi 600 de porții de fasole cu cârnați.

Edilul șef Ionel Dobrița s-a pus serios pe treabă din luna iunie, atunci în care a preluat conducerea Primăriei. După o serie de proiecte de infrastructură care au schimbat fața comunei, Primăria a luat decizia de a marca așa cum se cuvine luna cadourilor.  În acest sens, de sărbători vor primi cadouri din partea Primăriei aproximativ 900 de copiii de la Liceul Tehnologic „Sf Mucenic Sava” din Berca, de la Gradinita cu Program Prelungit, de la Clubul Copiilor si cei de la Asociatia Ortodoxa „Filantropia”.

De asemenea, vor mai fi sprijinite încă 450 de familii de nevoiașe din comună.

La Berca va fi mare sărbătoare si de 1 Decembrie, atunci când, pe lângă depunerea de coroane, va avea loc un concert de muzică populară în parcul central și se vor distribui gratuit 600 de portii de fasole cu cârnati și vin fiert.

Dobrita I

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*