Drăgaica, la mare căutare! Cine a venit astăzi să o vadă

Târgul Drăgaica 2017 poate fi considerat o reușită. Atrase de renumele târgului, vedetele vin nu numai pentru a urca și cânta pe scenă, ci și pentru a petrece timp de calitate aici. Printre oaspeții de astăzi s-a numărat unul dintre cei mai cunoscuți luptători români de kickboxing, Daniel Ghiță, care nu a pierdut ocazia de a gusta mici și cârnați de Pleșcoi.

Aproape două ore a durat plimbarea lui Daniel Ghiță, campionul român la sporturi de contact, printre tarabele și tiribombele din Drăgaică. În vizita sa a fost însoțit de către Daniel August, șeful de la Piețe, Târguri și Oboare, care i-a prezentat detalii despre organizarea târgului. Ghiță a rămas plăcut surprins și a promis că va repeta vizita.

Daniel Ghiță este un kickboxer român, la categoria super grea, care a avut rezultate deosebite în circuitul K1 iar acum evoluează în competițiile Glory International.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*