Drăgaica, la mare căutare! Cine a venit astăzi să o vadă

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Târgul Drăgaica 2017 poate fi considerat o reușită. Atrase de renumele târgului, vedetele vin nu numai pentru a urca și cânta pe scenă, ci și pentru a petrece timp de calitate aici. Printre oaspeții de astăzi s-a numărat unul dintre cei mai cunoscuți luptători români de kickboxing, Daniel Ghiță, care nu a pierdut ocazia de a gusta mici și cârnați de Pleșcoi.

Aproape două ore a durat plimbarea lui Daniel Ghiță, campionul român la sporturi de contact, printre tarabele și tiribombele din Drăgaică. În vizita sa a fost însoțit de către Daniel August, șeful de la Piețe, Târguri și Oboare, care i-a prezentat detalii despre organizarea târgului. Ghiță a rămas plăcut surprins și a promis că va repeta vizita.

Daniel Ghiță este un kickboxer român, la categoria super grea, care a avut rezultate deosebite în circuitul K1 iar acum evoluează în competițiile Glory International.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *