Drăgaica, la mare căutare! Cine a venit astăzi să o vadă

Târgul Drăgaica 2017 poate fi considerat o reușită. Atrase de renumele târgului, vedetele vin nu numai pentru a urca și cânta pe scenă, ci și pentru a petrece timp de calitate aici. Printre oaspeții de astăzi s-a numărat unul dintre cei mai cunoscuți luptători români de kickboxing, Daniel Ghiță, care nu a pierdut ocazia de a gusta mici și cârnați de Pleșcoi.

Aproape două ore a durat plimbarea lui Daniel Ghiță, campionul român la sporturi de contact, printre tarabele și tiribombele din Drăgaică. În vizita sa a fost însoțit de către Daniel August, șeful de la Piețe, Târguri și Oboare, care i-a prezentat detalii despre organizarea târgului. Ghiță a rămas plăcut surprins și a promis că va repeta vizita.

Daniel Ghiță este un kickboxer român, la categoria super grea, care a avut rezultate deosebite în circuitul K1 iar acum evoluează în competițiile Glory International.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*