Ei sunt marii câștigători ai Festivalului Concurs „Benone Sinulescu”, ediția 2017

Clubul Copiilor Berca bifează reușită după reușită. După ce au reușit să se impună la festivalul de luna trecută de la Vaslui, micuții componenți ai Ansamblului „Drăgăicuțele”, pregătiți de profesoara Flori Popescu, au câștiga și marele trofeu al Festivalului Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” de la Buzău.

Evenimentul s-a desfășurat în weekend, în Piața Daciei. Au fost două zile de petrecere cu muzică populară, mici, bere și multă voie bună asigurată de artiștii renumiți care au urcat pe scena din fața Palatului Comunal.

După o serie de recitaluri care au avut loc în prima parte a după-amiezii, organizatorii au decernat premiile, marele trofeu al Festivalului de Muzică Populară „Benone Sinulescu” revenind Ansamblului „Drăgăicuțele” din Berca.

Prima ediție a festivalului dedicat Maestrului născut la Siriu s-a încheiat duminică, la ora 23:00, cu recitaluri de excepție ale unor artiști îndrăgiți. Mai întâi, Gheorghe Zamfir a încântat audiența cu binecunoscutele-i piese interpretate la nai, pentru ca finalul să-i fie rezervat lui Nea Beni, care a interpretat mai multe melodii alături de soții Valeria și Traian Ilea.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*