Diverse Orașul tău

Fotografiile zilei la Buzău, trimise de cititori

Prima imagine sosită pe adresa redacției se referă la noua piață de la Crâng. Subiectul a fost abordat zilele trecute de publicațiile locale, iar cititorii au reacționat imediat: „La Piața Crâng sunt cele mai mari prețuri din oraș, poate mai mari și ca la București. De ce?”, ne-a semnalat un cititor.

Dacă prețurile din Piața Crâng sunt într-adevăr „nesimțite”, rămâne de văzut. Fotografia de mai jos spulberă, însă, orice îndoială. Un alt cititor ne-a trimis o fotografie în care un bolid apare parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap.

O problemă esențială pentru un oraș civilizat și-a găsit rezolvare zilele acestea. Primăria Buzău a montat toalete ecologice în stațiile de autobuz și taxiuri din Unirii Nord și Unirii Sud, dar și în Parcul Crâng în zona “la șahiști”.

Ultima fotografie vine ca un complement al imaginii anterioare. Două doamne stau pe o bancă în parc, în timp ce o a treia doamnă stă, în miezul zilei…mai în spate.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău

Începe cursul! Ultimele locuri

Știrile zilei

Cum a băgat opt oameni în spital o șoferiță inconștientă

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident pe E85! | Șapte victime, printre care și copii (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *