Politică Știrile zilei

Ghinea, propunere „indecentă” | Marcel Ciolacu, tranșant: „NICIODATĂ!”

Parlamentarii PSD Buzău nu vor pune umărul la dărâmarea actualului guvern. Este mesajul clar dat ieri de către liderul social-democraților buzoieni, deputatul Marcel Ciolacu, drept răspuns la o invitație „indecentă” venită dinspre Opoziție.

Declarația deputatului buzoian, consemnată de jurnaliștii OPINIA, vine în contextul în care vicepreşedintele Uniunii Salvați România, Cristian Ghinea, a lansat, la Buzău, un apel către „puciştii din PSD”să se alăture demersului opoziţiei de debarcare a Guvernului Dăncilă.

Aşteptăm de la puciştii din PSD să-şi dea seama că Dragnea duce România într-o groapă şi să pună stop acestei degringolade. Practic, de doi ani, Guvernul României şi Parlamentul sunt case de avocatură pentru Liviu Dragnea (…) Dacă prin acţiunea lor putem opri această dictatură personală a lui Liviu Dragnea, să o facem împreună.”, a afirmat Ghinea.

În acest context, vicepreşedintele USR a făcut apel la „puciştii din PSD să pună capăt dictaturii lui Liviu Dragnea”:

Mesajul pe care îl adresez direct – suntem doar la domnul Ciolacu acasă – poate şi dumnealui să aibă un rol istoric, să pună capăt acestei dictaturi a lui Liviu Dragnea”, a subliniat Ghinea.

De cealaltă parte, deputatul Marcel Ciolacu, președintele organizației județene a Partidului Social Democrat, spune că nu va da niciodată curs unei asemenea invitații:

Niciodată, eu sau un alt parlamentar social-democrat de Buzău, nu vom vota o moțiune împotriva guvernului PSD- ALDE depusă de opoziție.”, a declarat deputatul Marcel Ciolacu pentru sursa citată.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Politică Știrile zilei

Ghinea, propunere „indecentă” | Marcel Ciolacu, tranșant: „NICIODATĂ!”

Știrile zilei

Buzoian, la un pas de moarte! | „I-a perforat caroseria”

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Tragedie! | Un mort și șase răniți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *