Kaufland Buzău face angajări | Iată ce se caută

Noul magazin Kaufland de la ieșirea spre Ploiești are nevoie de personal. Responsabilii de la Recrutare au făcut deja public anunțul de angajare, urmând ca viitorii salariați să fie recrutați pe baza unui CV și a unei scrisori de intenție.

Sub sloganul „Kaufland creează noi locuri de muncă”, hypermarketul de la Fabrica de Lapte a anunțat că are nevoie de mai mulți angajați, printre care: șef departament produse nealimentare, șef serviciu aprovizionare, șef de raion, șef de schimb case de marcat, casier trezorier, referent resurse umane, operator introducere date, operator control prețuri, operator termene de valabilitate, coordonator SSM, tehnician electromecanic, casier, lucrător comercial, primitor distribuitor și îngrijitor parcare.

CITEȘTE ȘI: Noul Kaufland e aproape gata | Când va avea loc marea deschidere (GALERIE FOTO)

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă își pot trimite CV-urile și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: [email protected]

Cel de-al treilea magazin Kaufland din județul Buzău se va deschide până cel târziu la sfârșitul lunii februarie, potrivit reprezentanților pe România ai retailerului german.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

4 comments

  1. minciuni,ca se fac angajati,locurile sant deja ocupate,si.au băgat namurile,o tara de nenorociți,hoti imputiti.

  2. Unde se depun cv.urile

    • La libraria VEGA de pe unirii! Tu nu iti dai singura seama unde trebuie sa depui cv-ul si ai pretentii sa te si angajeze?

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*