Când se deschide Decathlon Buzău

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Anunțată încă de astă-vară, deschiderea noului magazin Decathlon Buzău are un orizont de timp nu foarte clar. Cel mai probabil, noul punct de lucru va deschide până la sfârșitul anului în complexul Penny Market, într-un spațiu generos, chiar în acestă perioadă muncitorii lucrând pentru amenajarea lui.

În luna august, reprezentanții firmei au publicat anunțul de angajare pentru punctul de lucru din Buzău, aproape 800 de CV-uri fiind primite în vederea selecției, după cum notează Informația Buzăului.

Retailerul va împărți spațiul cu actualul magazin Penny. La rândul său, acesta și-a restrâns suprafața de lucru odată cu redeschiderea din august, partea din față a clădirii XXL fiind lăsată liberă pentru magazinul Decathlon.

Vehiculată de o parte a presei, data de 26 octombrie s-a dovedit a fi greșită în ceea ce privește deschiderea magazinului Decathlon: „Imi pare rau, insa data in ceea ce priveste deschiderea este eronata. Nici noi cu cunoastem inca data deschiderii. Precis nu va fi octombrie. O zi frumoasa!”, ne-au transmis reprezentanții firmei.

De asemenea, ei au precizat că „nu lucrează cu presa locală”, având, probabil, o strategie de comunicare mai avansată decât ar putea-o asigura canalele media dintr-un județ precum Buzăul.

Decathlon este cel mai mare retailer european de articole sportive pentru un număr de peste 50 de sporturi. Retailerul a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipamente sportive.

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

6 comentarii în articolul “Când se deschide Decathlon Buzău

  1. Imi pare rau, insa data in ceea ce priveste deschiderea este eronata. Nici noi cu cunoastem inca data deschiderii. Precis nu va fi octombrie. O zi frumoasa!

  2. Reprezentanții firmei în cauză isi cam bat scula de cetățenii buzoieni. Când e vorba de magazine de alimente de calitate îndoielnică le (re)deschid in doi timpi si trei mișcări, ca foamea-i mare la Buzău. Dar daca e vorba de alceva fără mărfuri alimentare, devin toti dezinteresați, unii, nefiind vorba de păpica, recte localnicii majoritari rupti in fund, altii, recte eventual investitori, dezamăgiți probabil de slabul entuziasm al celor dintai

  3. Buzau este singurul municipiu mare care deocamdata nu are decathlon iar intersport-ul din Aurora Mall este prea mic si nu are o varietate mare de produse cum ar avea decathlon-ul.Cu siguranta va avea succes.Faceti tot posibilul pentru a fi deschis in timp util.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *