Politică Știrile zilei

Marcel Ciolacu, mesaj de ULTIMĂ ORĂ

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a anunțat că nu va candida pentru nicio funcție de conducere în cadrul Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie. În urmă cu puțin timp, liderul buzoian a transmis un mesaj ferm, ca reacție la informațiile apărute în presă ce îl dădeau drept candidat sigur pentru un post de vicepreședinte.

„Cu privire la unele informații apărute în mass-media în ultimele zile, doresc să precizez că nu am intenționat și în consecință nu voi candida pentru nicio funcție de conducere în cadrul Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Mă onorează susținerea și aprecierea colegilor mei din partid, dar consider că în acest moment activitatea mea trebuie să se concentreze atât pe organizația PSD Buzău cât și pe ceea ce am de făcut în Parlament.

Îl voi susține la Congres pe Marian Oprișan pentru o funcție de vicepreședinte pentru regiunea sud-est. Voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare!”

În cadrul conferinței județene a PSD Buzău de sâmbătă, social-democrații au întocmit lista delegaților pentru congresul din 10 martie, afirmându-și totodată susținerea pentru Liviu Dragnea. La acel moment, președintele executiv al PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat că l-ar susține pe Marcel Ciolacu în eventualele alegeri pentru un post de vicepreședinte la nivel național.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

BUZĂU: Vom primi din nou un mesaj de ALERTĂ

Administrație Anunțuri Știrile zilei

Ședință ordinară la Consiliul Județean

Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident pe Transilvaniei! | Bărbat în stare gravă (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *