Mihăiță din Berceni și-a văzut visul cu ochii!

Buzoianul Vlad Drăgulin, interpretul deja celebrilor Mihăiţă din Berceni și Nicușor de la Brăila, şi-a văzut visul cu ochii. El Vlad_Dragulinl-a  întâlnit pe Doru Octavian Dumitru, actorul  pe care îl admiră încă din copilărie. Cei doi s-au întâlnit și chiar au jucat împreună câteva scene, într-o emisiune care  va fi difuzată astăzi, de la ora 22.30 , pe Antena 1.

  • “Mic fiind, când eram întrebat ce vreau să mă fac atunci când voi fi mare, răspundeam că îmi doresc să fiu ca Doru Octavian Dumitru. Odată, demult, chiar am plâns pentru că nu l-am mai prins în spectacol, la Buzău”,  a spus Vlad, emoţionat, într-o pauză de filmare, la iComedy.

Tânărul actor ţinea în mână, bucuros nevoie mare, o casetă audio cu spectacolul de umor “Îmbârligăciosul” – susţinut cu ani în urmă de cunoscutul comic -, pe coperta căreia Doru Octavian Dumitru îi făcuse o dedicaţie. “Mi-a adus-o tata de la Buzău ieri. Îi spusesem că vom filma cu Doru Octavian Dumitru la iComedy”, mai spune Vlad.

Cum reacţionează personajul Mihăiţă din Berceni când dă mâna cu idolul său, puteți vedea astăzi, de la ora 22.30, la iComedy.hqdefault

    Vlad Michael Drăgulin  este un actor buzoian, cunoscut pentru interpretarea rolurilor unor personaje celebre în mediul internaut, precum Nicușor de la Brăila sau Mihăiță din Berceni.  A urmat cursurile Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, iar în 2012 a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, la clasa profesorului Doru Ana.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*