Știrile zilei

„O ambulanță antișoc a venit direct de la București și a preluat-o” | Corina este în stare gravă la Floreasca

Corina Grigore, tânăra de 19 ani, din Limpeziș, lovită aseară de un TIR în timp ce mergea pe marginea drumului, se află acum în stare gravă la Spitalul Floreasca din București. O ambulanță antișoc a venit direct din Capitală pentru a o prelua pe fată, ea fiind trecută pe la UPU Buzău doar pentru a fi pregătită pentru transfer.

Corina se îndrepta către magazinul din sat în momentul în care un TIR înmatriculat în Buzău, la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani, a agățat-o cu partea laterală și a târât-o câteva zeci de metri. Ea a fost scoasă cu greu de sub mastodont, rănile suferite fiind deosebit de grave: „O ambulanță antișoc a venit direct de la București și a preluat pacienta.”, au declarat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Buzău, care s-a ocupat de transferul pacientei de la locul accidentului la UPU Buzău.

Corina se află acum în stare stabilă la Spitalul Floreasca, însă are politraumatisme craniene, fracturi costale complexe, dar și probleme la coloană.

La locul accidentului ar fi sosit aseară și familia victimei, care a fost la un pas să-l linșeze pe șoferul TIR-ului. Polițiștii trebuie să stabilească acum dacă el se face vinovat sau nu de producerea accidentului. Cert este că tânăra se deplasa pe marginea drumului european E85 fără a purta vestă reflectorizantă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

Nu ştii ce carierã sã începi? Înscrie-te la curs!

Știrile zilei

Dramă cumplită | Militar din Buzău, MORT la 20 de ani

Știrile zilei

BUZĂU: Cod galben de vreme severă imediată

5 comentarii

  1. Relu at 19:04

    Am tranzitat localitatea imediat dupa accident, si intr-adevar era intuneric, iluminatul stradal nu functiona, farurile din contrasens diminuau mult vizibilitatea. Sigur victima se deplasa in acelasi sens cu camionul, altfel s-ar fi ferit din calea sa. M-a suparat maxim remarca cinica a unui „coleg”, care anunta prin statie ca accidentul e cu …mortaciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *