„O ambulanță antișoc a venit direct de la București și a preluat-o” | Corina este în stare gravă la Floreasca

Corina Grigore, tânăra de 19 ani, din Limpeziș, lovită aseară de un TIR în timp ce mergea pe marginea drumului, se află acum în stare gravă la Spitalul Floreasca din București. O ambulanță antișoc a venit direct din Capitală pentru a o prelua pe fată, ea fiind trecută pe la UPU Buzău doar pentru a fi pregătită pentru transfer.

Corina se îndrepta către magazinul din sat în momentul în care un TIR înmatriculat în Buzău, la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani, a agățat-o cu partea laterală și a târât-o câteva zeci de metri. Ea a fost scoasă cu greu de sub mastodont, rănile suferite fiind deosebit de grave: „O ambulanță antișoc a venit direct de la București și a preluat pacienta.”, au declarat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Buzău, care s-a ocupat de transferul pacientei de la locul accidentului la UPU Buzău.

Corina se află acum în stare stabilă la Spitalul Floreasca, însă are politraumatisme craniene, fracturi costale complexe, dar și probleme la coloană.

La locul accidentului ar fi sosit aseară și familia victimei, care a fost la un pas să-l linșeze pe șoferul TIR-ului. Polițiștii trebuie să stabilească acum dacă el se face vinovat sau nu de producerea accidentului. Cert este că tânăra se deplasa pe marginea drumului european E85 fără a purta vestă reflectorizantă.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

5 comments

  1. Ce cauta noaptea pe un drum national fara nimic luminos ?Acum soferul e de vina

  2. Cum plm e ambulanta asta antisoc??😂😂😂

  3. Încă un accident cauzat de circularea pe acostamentul de pe E85 pe care nu ar trebui să se circule!

  4. Am tranzitat localitatea imediat dupa accident, si intr-adevar era intuneric, iluminatul stradal nu functiona, farurile din contrasens diminuau mult vizibilitatea. Sigur victima se deplasa in acelasi sens cu camionul, altfel s-ar fi ferit din calea sa. M-a suparat maxim remarca cinica a unui „coleg”, care anunta prin statie ca accidentul e cu …mortaciune.

  5. Cu tot respectul , probabil ați vrut sa spuneți ca se transfera cu ambulanță UTIM adica unitate terapie intensivă mobila😉

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*