Orașul tău Știrile zilei

Pedofil în Dorobanți? | Anunțul îngrijorător al unei mămici

Îngrijorare printre locuitorii din cartierul Dorobanți, după ce pe Facebook a apărut un anunț referitor la un bărbat care le-ar face avansuri copiilor din zonă. Conform descrierii, „pedofilul”, aşa cum îl numeşte autoarea mesajului, este blond şi are un semn particular la faţă.

„Fetele care aveti copii, aveti grija de ei ca in minunatul nostru cartier dorobanti se află un pedofil! Este blondut, 1,70, si o alunita in barbă! Sper sa l descoperim si sa ajunga unde trebuie înainte sa faca rau! Ii plac si fetitele si baietii!😠😠😠”, este mesajul Danielei Mihai.

Postarea apărută miercuri la prânz a stârnit numeroase reacţii pe pagina mamei care a transmis avertismentul. Aceasta a venit şi cu lămuriri asupra incidentului care a determinat-o să decidă postarea mesajului.

„Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (…) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva!”, a scris buzoianca.

Daniela Mihai a mai anunțat că va sesiza autoritățile după ce va afla mai multe informaţii despre suspect.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *