Știrile zilei

Petrecere mare în județ! Unde se distrează buzoienii

Invitație la distracție! Astăzi, 27 mai 2018, buzoienii sunt așteptați să petreacă timp de calitate la sărbătoarea „Flori de Salcâm” sau Ziua Comunei Calvini, ediția a IV-a, eveniment ale cărui capete de afiș vor fi Adi de la Vâlcea și Ionuț și Doinița Dolănescu.

Startul distracției se va da la ora 14:00, atunci când întreaga comună va răsuna de acordurile muzicii populare. Micii vor sfârâi pe grătare, iar berea va curge din belșug pentru oamenii dornici să petreacă în mijlocul naturii, în compania mai multor artiști îndrăgiți.

Capetele de afiș ai evenimentului sunt Adi de la Vâlcea și Ionuț și Doinița Dolănescu, repertoriul fiiind completat de artiști locali: Mădălina Manolache, Mirela Ursache, Simona Bănică, Tatiana Răduță, Simona Curelea Nedelcu, Daniela Matache, Andreea Baboi și Livia Bănică.

Ziua Comunei este organizată de către primarul Curelea Nedelcu Nicolae și Consiliul Local Calvini, evenimentul fiind recomandat de Gabi Events.

Spectacolul se va încheia aproape de miezul nopții cu un impresionant foc de artificii.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

Știrile zilei

SCANDAL! | „I-a dat un pumn în față, apoi a scos spray-ul paralizant!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *