Meci din optimile Cupei României, în nocturnă, pe stadionul Gloria

Regal fotbalistic la Buzău, acolo unde va avea loc partida din optimile Cupei României între Dacia Unirea Brăila și CSU Craiova. Decizia de a juca meciul la Buzău aparține clubului brăilean, care a mulțumit, pe această cale, primarului Constantin Toma și șefului AJF Buzău, Adrian Petre.

 

La jumătatea lunii decembrie, stadionul Gloria va găzdui meciul dintre Dacia Unirea Brăila şi CSU Craiova, partidă contând pentru oprimile Cupei României la fotbal. Meciul se va disputa în nocturnă, începând de la ora 17.30, spectatorii având ocazia să asiste la un meci spectacol, miza fiind și ea una destul de mare – calificarea în sferturile Cupei.

În imposibilitate de a organiza meciul de Cupă pe propriul teren, după ce televiziunea care are drepturile TV pentru această competiţie a cerut ca partida cu CS U Craiova să se dispute în nocturnă, conducerea clubului brăilean din Liga 2 a luat mai multe oraşe în calcul pentru desfăşurarea jocului şi a ales până la urmă Buzău.

„Analizând toate variantele aflate în discuţie (Galaţi, Buzău, Vaslui, Turnu Severin, Bucureşti) conducerea clubului a decis ca partida Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova, din optimile Cupei României, programată pentru data de 13.12.2016, ora 17:30, să se desfăşoare la Buzău, pe stadionul Municipal din parcul Crâng. Cu acest prilej, clubul mulţumeste autorităţilor locale din municipiul Buzău – dlui. primar Constantin Toma, dlui. viceprimar Sorin Apostu şi dlui. vicepreşedinte CJ Buzău, Adrian Petre – pentru deschiderea şi căldura cu care am fost întâmpinaţi.”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea clubului Dacia Unirea Brăila.

Deși primă variantă luată în calcul de oficialii brăileni fusese Galaţi, ideea a picat imediat, din cauza stării deplorabile a gazonului stadionului Oţelul. Dacia Unirea Brăila, ca formaţie organizatoare, va stabili în curând şi preţul tichetelor de intrare la meci, însă cu siguranţă vor fi accesibile pentru spectatori.

 

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*