Administrație Orașul tău

RECLAMAȚIE: „E plină de cratere!” | Alin Radu: „Mâine băgăm o mașină acolo”

O sursă inepuizabilă de reclamații și sesizări. Asta înseamnă pentru municipalitate platforma www.domnuleprimar.ro, în funcție de care edilii își stabilesc o parte din agenda zilnică.

Un buzoian nemulțumit de starea carosabilului din zona Constituției i-a scris primarului Constantin Toma.  „Să o peticiți măcar, fiindcă sunt gropi foarte adânci.”, a scris, printre altele, cetățeanul respectiv.

Deși temeperaturile de afară nu mai permit efectuarea unor lucrări complexe, angajații Urbis-Serv nu vor lăsa carosabilul plin de găuri. După ce au terminat de plombat intrările dinspre Ploiești și București – Spătaru, lucrătorii Urbis  și-au centrat atenția pe trotuarele din zona Marghiloman și Bazalt, dar și pe zona reclamată, Constituției-Orizontului.

„Mâine băgăm o mașină acolo și vom plomba carosabilul. În prezent lucrăm la trotuarele de pe Marghiloman și Bazalt.”, a declarat, pentru „Reporter Buzoian”, directorul Urbis-Serv, Alin Radu.

Anul acesta, Primăria a desfășurat o amplă campanie de asfaltare în municipiul Buzău. Zeci de străzi au fost complet reabilitate cu fonduri proprii, urmând ca la anul să intre în lucru aproape 50 de străzi care nu au văzut niciodată asfalt.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Încă un curs de calificare organizat la Buzău

Orașul tău Știrile zilei

GALERIE FOTO: Ce au făcut elevii de la „Eminescu” în prima zi la Liceul 5

Știrile zilei

INVESTIȚIE de două milioane de euro la Spitalul Județean

1 comentariu

  1. Mihaela at 23:44

    si podul de la dragaica s-a fisurat exact in locurile in care trotuarul are crapaturi si nu are asa mult timp de cand a fost facut dar acele fisuri s-au intins pe o parte si pe alta 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *