Din Buzău

Rețeta succesului: Buzoianca Aida Parascan duce gustul „dulce-sărat” și în Capitală

Puțin dulce, o fărâmă de sărat și mult, mult suflet. Aceasta este rețeta pe care o pune câștigătoarea celei de-a doua ediții a MasterChef, Aida Parascan, în fiecare preparat pe care îl servește buzoienilor ce trec pragul pati/cofetăriei sale, „Dolce Salato”.aida-parascan-5-retete-delicioase-care-i-au-adus-trofeul-masterchef_10_size1

După ce a înregistrat un succes cu patiseria din Galleria Mall, buzoianca devenită celebră pentru trofeul obținut la cel mai cunoscut show culinar din România, vrea acum să-și extindă afacerea și în București.

Astfel,  deserturile sofisticate, bufeturile din pește, mini-torturile, ciocolata de casă și fructele preparate sub orice formă ar putea ajunge și pe masa bucureștenilor gurmanzi, asta numai dacă Aida va reuși să găsească un spațiu potrivit pentru extinderea afacerii sale.

  • În 2013, buzoianca în vârstă de 32 de ani a câștigat titlul MasterChef și a încasat un cec de 50.000 de euro.
Concurenta a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi sofran. Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oţet balsamic şi muşchi de porc marinat cu ierburi provensale.

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!