Administrație Știrile zilei

Romeo Lungu s-a întâlnit cu operatorii din turism | Iată ce s-a discutat

Pași pentru revigorarea turismului buzoian. La sfârșitul săptămânii trecute, la Consiliul Judeţean a avut loc o întâlnire cu operatorii de turism din judeţul Buzău. Cele mai importante aspecte care s-au discutat au fost legate de promovarea şi mediatizarea judeţului şi despre impactul asupra turismului a voucherelor de vacanţă.

Întâlnirea a fost prezidată de către vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Romeo Lungu, cel care și-a exprimat dorința de a-i sprijini demersurile operatorilor de turism:

„Astazi am avut o noua întâlnire la Consiliul Județean, de aceasta data cu operatorii de turism din județul nostru. S-au discutat aspecte legate de promovare și mediatizare, pentru a creste curiozitatea turiștilor fata de județul Buzău. Am subliniat deasemenea, impactul pe care îl vor avea asupra turismului românesc, voucherele de vacanța, oferite prin lege de statul roman și cât este de important ca dumnealor sa fie pregătiți cu oferte și pachete turistice adresate beneficiarilor. Am preluat ideile și propunerile dumnealor, pentru ca îmi doresc sa formam împreuna o echipa care sa aducă in prim-plan frumusețile județului Buzău!”, a transmis vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Lungu.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *