Orașul tău

Schimbări majore pe o stradă din Buzău

Schimbări semnificative ale infrastructurii și semnalisticii rutiere odată cu reabilitarea Aleii Sporturilor. După amenajarea trecerii de pietoni înălțate și iluminate cu LED de la Penny Broșteni, autoritățile buzoiene iau în calcul amenajarea unui sens giratoriu temporar chiar în fața Sălii Sporturilor. Construirea sensului giratoriu nu va afecta şi parcarea din faţa sălii, care va rămâne neatinsă.

Municipalitatea buzoiană ia în calcul ca viteza de rulare a mașinilor să crească după reabilitarea completă a Aleii Sporturilor. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care, în zona Penny a fost amenajată o nouă trecere de pietoni, prima din Buzău prevăzută cu leduri pentru iluminatul nocturn.

Trecerea de pietoni este prevăzută şi cu semafoare cu buton, care încă nu funcţionează.

Noua trecere de pietoni ar mai avea o problemă pentru cei care ies de la supermarket şi care vor să vireze la stânga pentru că intră direct pe zebră şi pot pune trecătorii în pericol.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Social Știrile zilei

DRAMĂ: Viața lui atârnă de un fir de ață..

Știrile zilei

BUZĂU: Și-au băut mințile!

Știrile zilei

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 62 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *