Știrile zilei

Se întâmplă astăzi | Nu intrați în panică!

Astăzi, 7 noiembrie 2018, între orele 10.00 și 11.00, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va desfășura un nou exercițiu de alarmare la nivel național.

Sirenele de pe raza județului Buzău vor emite semnalul de ”Alarmă la dezastre” care presupune iminența producerii unor calamități cu impact major asupra comunităților, buzoienii auzind un semnal compus din 5 sunete a câte 16 secunde fiecare cu pauză de 10 secunde între ele.
Totodată, la finalul exercițiului va fi introdus semnalul de încetare a alarmei compus dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata de 2 minute.

Acțiunea face parte din seria antrenamentelor și exercițiilor pentru verificarea funcționării sistemelor de alarmare publică desfășurate lunar, începând din august 2017, în prima zi de miercuri a lunii.

Scopul principal îl reprezintă verificarea modului de funcționare a mijloacelor tehnice de alarmare a populației existente la nivelul comunităților, precum și îmbunătățirea timpului de reacție al autorităților în situații de urgență speciale.”, transmit reprezentanții ISU Buzău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Se întâmplă astăzi | Nu intrați în panică!

Știrile zilei

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Buzău

Știrile zilei

CUTREMUR în zona Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *