Orașul tău Știrile zilei

Și-au început circuitul | Buzoienii, asteptați în parc

Două trenuleţe de agrement îi plimbă astăzi pe buzoieni prin municipiu, în cadrul unui circuit tematic organizat cu ocazia evenimentului „Escapada Nocturnă”. După plimbarea cu trenulețele din parcurile Crâng și Tineretului, începând cu ora 19:00, buzoienii sunt invitați să petreacă o noapte printre expozitii alături de angajații Muzeului Judeţean.

Programul trenulețelor a început astăzi, la ora 10:00, iar până la 13:00, trenulețele de agrement îi vor plimba pe buzoieni în parcurile Crâng și Tineretului. Programul lor va continua în intervalul orar 19:00 – 01:00, atunci când trenuleţele vor pleca din faţa Muzeului Judeţean într-un circuit tematic.

Pe traseu, terenulețele vor face staţie la Palatul Comunal, Casa Vergu Mănăilă, Vila Albatros din Parcul Marghiloman şi se vor întoarce la Muzeu făcând un mic ocol pe bulevardul Calea Eroilor.

Revenind la „Escapada Nocturnă”, colecţiile externe ale Muzeului Judeţean vor putea fi vizitate și ele gratuit. este vorba despre Casa Memorială Vasile Voiculescu din Pârscov şi Muzeul Chihlimbarului de la Colţi, care vor fi deschise vizitatorilor, accesul fiind gratuit.

De asemenea, vizitarea obiectivelor din Noaptea Muzeelor şi călătoriile cu trenuleţele vor fi gratuite, grație demersurilor realizate de Consiliul Județean Buzău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavru descoperit într-o râpă!

Știrile zilei

Trafic îngreunat pe E85 | Trei persoane rănite

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *