Tensiuni în Consiliul Local. Se cere demisia unui consilier PSD

O nouă dispută la vârful „miniparlamentului” local. Primarul Constantin Toma îi cere demisia consilierului municipal PSD Constantin Florescu, reproșându-i că pune beţe în roate Executivului Primăriei. Mai mult, Toma susţine că fostul preşedinte al Tribunalului ar fi intervenit pentru un afacerist local, cerându-i edilului-şef să facă o concesie.

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței Consiliului Local, dinferendele dintre cei doi au devenit evidente în momentul în care Constantin Florescu a declarat că nu este de acord ca Primăria să mai plătească o sumă de bani pentru cabinetul de avocatură ce reprezintă municipalitatea în câteva dintre procesele importante. Schimbul de replici şi acuzaţiile s-au purtat pe un ton ridicat.

Prin urmare, în timpul unei emisiuni la Campus TV, primarul Constantin Toma i-a cerut lui Constantin Florescu să-şi dea demisia din Consiliul Local şi din PSD, explicând şi care ar fi motivul pentru care fostul preşedinte ar avea o atitudine ostilă faţă de conducerea Primăriei.

Mai mult, şeful Palatului Comunal a declarat că, prin comportamentul său, Constantin Florescu nu mai este util în miniparlamentul local şi nici pentru partid.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. O sa ajunga acest primar sa-si ceara singur demisia.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*