Politică Știrile zilei

Toma dă de pământ cu liderii PSD: „Lăsaţi ţara să trăiască!” | De ce este important mesajul primarului de Buzău

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a lansat duminică, pe pagina sa de Facebook un apel către conducerea PSD „să lase Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună, chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii”. Semnalul dat de primarul Toma vine într-un moment important pentru evoluțiile din PSD, aflat zilele acestea la un pas să se despartă de o parte din conducerea sa.

Mesajul primarului Toma este unul de susținere a actualei guvernări, din care face parte și vicepremierul buzoian Marcel Ciolacu. În cadrul postării sale, edilul șef combate cu vehemență atitudinea celor de la vârful partidului, pe care îi acuză de „interese meschine personale”. Deși nu se specifică în mod direct, mesajul poate fi citit ca o poziționare de partea garniturii Tudose-Ciolacu și ca un vot de blam acordat taberei Dragnea, pe care nu o menajează deloc:

„Lăsaţi ţara să trăiască conducători ai PSD-ului!

Acum în 2018 la 100 de ani de Românie întreagă lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară! Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii!
Românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate!
Nu există nici un scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană.
Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe!
Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti!”, a scris Constantin Toma pe Facebook.

Mesajul de astăzi este cu atât mai important cu cât el vine din partea unui lider extrem de popular printre alegătorii PSD și nu numai. De asemenea, realizările din ultima perioadă ale primarului Toma dau mai multă legitimitate și credibilitate postării.

Anterior, președintele PSD Buzău și al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost printre primii lideri PSD care și-au declarat susținerea totală pentru Tudose.

Comitetul Executiv al PSD urmează să aibă loc mâine, începând cu ora 16:oo, la București. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

SONDAJ: Cine face cea mai bună pizza din Buzău?

Știrile zilei

Omorât în bătaie

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, MORT într-un accident cumplit

1 comentariu

  1. Pingback: Toma dă de pământ cu liderii PSD: „Lăsaţi ţara să trăiască!” | De ce este important mesajul primarului de Buzău – Stiri Locale 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *