Știrile zilei

TRAGEDIE: Un muncitor s-a prăbușit cu o structură a podului la care lucra!

Accident de muncă îngrozitor, produs ieri, la un șantier din localitatea buzoiană Beceni. Un tânăr muncitor a căzut în gol de la o înălțime de opt metri, după ce structura podului la care lucra a cedat.

Accidentul s-a produs ieri după-amiază, pe DJ 203K, la podul de peste pârâul Slănic. Se pare că bărbatul în vârstă de 32 de ani, angajat al firmei care reabilitează DJ 203K de la Mărăcineni până la Podu Muncii, s-a prăbușit odată cu o structură a podului rutier la care lucra.

Andrei Gheorghe a fost preluat conștient de către un echipaj SMURD Beceni, însă, pe drumul către spital, starea lui s-a agravat. Ajuns în UPU Buzău cu un traumatism cranio-cerebral sever, bărbatul a fost trimis de urgență cu o ambulanță cu medic la Spitalul Bagdasar-Arseni din capitală.

Starea sa este în continuare gravă, fiind posibil ca, în următoarele ore, să apară și alte complicații, având în vedere căzătura în gol de la înălțimea de opt metri.

Fiind vorba despre un accident de muncă, la fața locului au sosit polițiști și inspectori ai ITM Buzău, are au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

TRAGEDIE: Un muncitor s-a prăbușit cu o structură a podului la care lucra!

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *