ULTIMA ORĂ! Accident în municipiul Buzău (foto)

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Un eveniment rutier în care sunt implicate două mașini s-a produs miercuri după-amiază pe strada Gârlași din municipiul Buzău.

Din primele informații, un autoturism Volkswagen Passat de culoare albă (BZ-08-BDS), care circula pe un drum secundar, dinspre Dorobanți înspre strada Gârlași, a pătruns în intersecție fără să se asigure, izbind în partea laterală un autoturism Opel de culoare neagră (BZ-08-EUG).

Din informațiile efectuate de politisti la fata locului a rezultat că Volkswagenul era condus de o șoferiță în vârstă de 43 de ani, din Buzău. Ea nu s-a asigurat la pătrunderea pe strada Garlasi, intrând in coliziune cu Opelul condus de un buzoian de 34 de ani, către strada Primaverii.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto si a unei pasagere din acelasi autoturism, precum si avarierea unui alt autovehicul, parcat în zonă. A fost intocmit dosar penal, iar politistii continuă cercetările.

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

2 comentarii în articolul “ULTIMA ORĂ! Accident în municipiul Buzău (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *