Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Accident în municipiul Buzău (foto)

Un eveniment rutier în care sunt implicate două mașini s-a produs miercuri după-amiază pe strada Gârlași din municipiul Buzău.

Din primele informații, un autoturism Volkswagen Passat de culoare albă (BZ-08-BDS), care circula pe un drum secundar, dinspre Dorobanți înspre strada Gârlași, a pătruns în intersecție fără să se asigure, izbind în partea laterală un autoturism Opel de culoare neagră (BZ-08-EUG).

Din informațiile efectuate de politisti la fata locului a rezultat că Volkswagenul era condus de o șoferiță în vârstă de 43 de ani, din Buzău. Ea nu s-a asigurat la pătrunderea pe strada Garlasi, intrând in coliziune cu Opelul condus de un buzoian de 34 de ani, către strada Primaverii.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto si a unei pasagere din acelasi autoturism, precum si avarierea unui alt autovehicul, parcat în zonă. A fost intocmit dosar penal, iar politistii continuă cercetările.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Diverse

HAI LA FILM! Recomandarea Happy Cinema, „Spionul care mi-a dat papucii”

Știrile zilei

El este tânărul înecat astăzi în mare | Doi copii au rămas fără tată

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Buzoian mort la mare | Avea 32 de ani

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *