Educaţie Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ea este noul inspector școlar general al IȘJ Buzău

Inspectoratul Școlar Județean Buzău are un nou șef. Este vorba despre inspectorul școlar pentru management instituțional Otilia Trifan. Numirea a fost făcută astăzi de către Ministerul Educației, urmând ca noul general să facă echipă cu adjuncta Geta Burducea.

Otilia Trifan este profesor de limba engleză la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filipescu” din Buzău. În perioada 2014-2016 a fost inspector pentru proiecte educaționale, revenind la IȘJ în anul 2017. În urma numirii de astăzi, ea va face echipă cu inspectorul școlar general adjunct Geta Burducea, împuternicită la conducerea Inspectoratului în urmă cu o săptămână.

Funcțiile din conducerea IȘJ Buzău s-au vacantat în urma încetării contractelor de management pentru cele trei inspectoare școlare generale, Florina Stoian și adjunctele Nela Wamsiedel și Daniela Palcău. Ele au atacat în instanță decizia Ministerului, acuzându-i pe mai-marii Educației de la București că au efectuat evaluarea lor cu rea-credință.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

2 comentarii

  1. Un buzoian at 14:25

    Nu face purici multi..se intoarce Florina si sa vezi atunci macel! Si uite asa invatamantul nostru se duce de rapa din scandal in scandal..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *