ULTIMA ORĂ: Proiectul a trecut! „SCM Gloria Buzău” există. Sportul buzoian, RESUSCITAT

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

În urmă cu puțin timp, proiectul privind aprobarea înființării clubului sportiv „SCM Gloria Buzău” a trecut de votul consilierilor locali cu 18 voturi pentru. Clubul care va cuprinde șase ramuri sportive – fotbal, rugby, handbal, atletism, șah și modelism – va avea 15 angajați și un director, în persoana președintelui de la Stejarul, Vasile Niță.

În ședința trecută, aleșii opoziției au dat peste cap planurile puterii din CLM. La ședința de săptămâna trecută, Ion Viorel s-a contrazis cu primarul Constantin Toma pe marginea proiectului de hotărâre privind înființarea SCM Gloria Buzău, iar aleșii PNL au întors și ei spatele edilului.

Vasile Niță, managerul SCM Gloria Buzău

Astăzi însă, consilierii au înțeles că sportul buzoian merită cele aproape 600.000 de euro de la bugetul local pentru revitalizarea cluburilor și pentru atingerea performanței și au votat în consecință.

Sediul noului SCM va fi în cadrul complexului sportiv Gloria Buzău de pe bulevardul „Mareșal Averescu”, nr. 5. Membri în Comitetul Director vor fi: prof. Aurelian Poterașu, directorul Școlii nr. 11, prof. Gabriel Nicolau, directorul CȘS Buzău, Cristian Ceaușel, consilier personal al primarului, profesorii Constantin Mircea și George Ciubotaru.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *