Orașul tău Știrile zilei

VIDEO: Își trezește vecinii în fiecare noapte

De câteva nopți, locatarii din zona intersecției Bulevardului Unirii cu strada Colonel Buzoianu nu mai au liniște. O femeie cu probleme psihice îi trezește în miez de noapte, strigând și făcând scandal în plină stradă, printre mașini. Oamenii cer ajutorul autorităților și se tem ca nu cumva femeia să pună în pericol viața cuiva.

Buzoianca în vârstă de aproximativ 50 de ani locuiește la o casă de pe strada Colonel Buzoianu. De câteva nopți, ea iese din casă și face un scandal monstru în plină stradă, spre disperarea locatarilor treziți în miez de noapte de strigătele disperate ale bietei femei.

O locatară din zonă a trimis pe adresa redacției un material filmat azi-noapte cu telefonul mobil. Totodată, rugămințile oamenilor se îndreaptă către autoritățile îndrituite, care o pot interna pe femeie într-o unitate de specialitate, pentru a nu pune viaţa cuiva în pericol.

Poliția știe de ea, însă este legată la mâini. „Am sunat la poliție pe la ora 03:00, să vină să o ia, fiindcă urla sub balconul meu. La telefon mi-au spus însă că nu au ce să-i facă, fiindcă nu au voie să o ia cu forța.”, a mai povestit un cetățean.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *