Economic Știrile zilei

Vor să deschidă de Crăciun | Se lucrează zi și noapte! (FOTO)

La ieșirea din Buzău spre Ploiești, pe terenul fostei Fabrici de Lapte, un nou hypermarket Kaufland se află în curs de amenajare. Responsabilii au transmis Primăriei că vor să deschidă de sărbători, atunci când cumpărăturile ating valori record față de oricare altă perioadă a anului.

Se lucrează intens la construirea noului Kaufland din DN1. Muncitorii lucrează pe șantier în trei schimburi, zi și noapte, pentru a finaliza lucrările de construcție și amenajare a celui de-al doilea hypermarket nemțesc deschis la Buzău.

Zidurile noului magazin se înalță pe zi ce trece, iar perioada de aproximativ o lună rămasă până la sărbători trebuie să le ajungă lucrătorilor pentru a încheia și preda lucrarea.

Odată cu deschiderea noului centru comercial, în zonă va fi amenajat un sens giratoriu, dar vor apărea și parcări, drumuri, trotuare, spații verzi, spații fast-food, incinte de depozitare, totemuri și elemente de semnalistică.

Un alt proiect menit să revigoreze economia locală îl constituie amenajarea unui supermarket Lidl în sudul orașului, în zona fostei închisori. În acest caz, demersurile înaintează mai greu, întrucât zona vizată are mai multe vecinătăți, ceea ce complică elaborarea planului urbanistic zonal.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Vreme DEOSEBIT de rece! | Anunțul meteorologilor

Știrile zilei

VIDEO: Impact violent pe Unirii Sud

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Incendiu DEVASTATOR la o hală de termopane

2 comentarii

  1. Mic intreprinzator at 12:44

    Incet incet vreti sa eliminati pe cei ce incearca sa se mai miste cite putin
    La cit e de mare Buzaul inca ne mai trebuie citeva super….hoti (supermarketu-ri)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *