Educaţie

Opt femei de zece! Geta Burducea, inspector scolar general – 2 Martie

În fiecare zi, până pe 8 martie, Ziua de Buzău îți prezintă femei de zece, care se remarcă prin contribuția lor la 8 Femei.fwdezvoltarea societății buzoiene.
Femeia de zece a zilei de 2 martie este Geta Burducea, inspector școlar general al ISJ Buzău, profesor, scriitor, om politic, femeie. Am nominalizat-o pentru profesionalismul cu care a reușit să gestioneze, vreme de aproape 3 ani, problemele învățământului buzoian. Pentru diplomație, pentru demnitate, pentru curaj. Pentru „Albastrul iubirilor mele”, lucrare în care cântă bucuriile și tristețile unui suflet de femeie. Pentru echilibrul deciziilor și onestitatea faptelor.
Ține aproape! Află care este femeia de zece a zilei de 3 Martie!

dragaica 2014

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. O doamna deosebita cu adevarat! Cea mai buna domna Inspector general ever! DURA CAND TREBUIE,SPIRITUALA CAND E MOMENTUL SI FOARTE COMUNICATIVA ,GATA ORICAND CU UN SFAT BUN! O admir foarte mult pentru tenacitate si pentru felul cum dansa ca femeie a reusit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button