Educaţie

VIDEO: Festivitate de absolvire la Hasdeu. Cine este șeful promoției

Emoții, zâmbete și lacrimi de bucurie astăzi, la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din municipiul Buzău, absolventiunde a avut loc festivitatea de absolvire a promoției 2011-2015. Invitații de onoare ai acestui eveniment au fost prof. Geta Burducea, inspecor școlar general, jr. George Sava, prefectul județului Buzău și ing. Fănică Bârlă, viceprimarul municipiului Buzău. Ei au acaparat, pe rând, microfonul, de la care au transmis absolvenților sfaturi pentru un viitor strălucit.
„Să nu uitați niciodată că sunteți hasdeeni și să vă mândriți cu asta oriunde ați merge și mai ales, să nu îi uitați pe domnii profesori, care v-au călăuzit pașii în acești patru ani minunați”, a transmis prefectul George Sava.
După tradiționala predare a ștafetei, a avut loc ceremonia de decernare a titlului de „Șef al Promoției 2011-2015”. Distincția a fost acordată elevei Andreea Nicolae, care a absolvit Hasdeul cu media 9.96. În încheiere, Andreea  a mulțumit colegilor și cadrelor didactice pentru sprijinul acordat de-a lungul celor patru ani de studiu.

https://www.youtube.com/watch?v=8ugZ429aXi0

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!