PoliticăȘtirile zilei

Lucian Romașcanu: „Am votat pentru un președinte care să aducă pacea socială”

Senatorul Lucian Romașcanu a votat, astăzi, în jurul orei 11,00, la una dintre sectiile de votare de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Buzău. La ieșirea din cabina de vot, Romascanu a declarat:

„În primul rând am votat si asta contează. Mi-aș dori să fie o prezență foarte bună pentru că, în asemenea momente, vorbim de exercitarea dreptului fundamental adus de democrația pe care am câștigat-o cu sânge în urmă cu 30 de ani.

Am votat pentru un președinte care să aducă pacea socială, care să încerce și să și reușească să ne unească.

Avem 15 ani de când suntem foarte separați români de români și toată zavera asta dintre noi și noi, dintre noi și cei de afară se înceteze și să ne concentrăm pe ceea ce avem de construit aici.”

Tot dimineață au votat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu vicepreședinții Consiliului Județean și parlamentarii de Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Sa vedeti surpriza diseara. Din cat a injurat-o lumea pe Veorica, sa vezi ce sunt in cur ii da ea lui Barna si intra in turul doi cu iohannis. Buturuga mica rastoarna carul mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close