Știrile zilei

Buzoian de 37 de ani, ARESTAT ieri la Focșani

Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Podgoria, județul Buzău, a fost reținut de polițiștii focșăneni, după ce a atacat o vânzătoare și i-a luat banii.
Incidentul s-a petrecut marți, într-o covrigărie din cartierul Sud al municipiului Focșani, informează Monitorul deArestat OKVrancea. Din primele informații, se pare că Ionel C., din Podgoria, județul Buzău, a intrat peste vânzătoare, a atacat-o, după care i-a luat banii și a dispărut. În momentul în care atacatorul a intrat în covrigărie, femeia a început să țipe, fiind auzită de o patrulă de poliție, care trecea prin zonă. Polițiștii au mers imediat către locul de unde se auzeau țipetele, unde au găsit-o pe vânzătoare, aceasta povestindu-le ce s-a întâmplat.
Incidentul a avut loc în jurul orei 10.00, principalul suspect fiind identificat la scurt timp și dus la sediul poliției pentru a fi audiat.Pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button