AdministrațieEducaţieȘtirile zilei

Trei candidați pentru șefia învățământului buzoian

Examenele organizate de Ministerul Educației în primăvara lui 2015 nu au avut rezultatele scontate. * Numeroși candidați din diferite județe ale țării s-au retras înainte de începerea concursului. * Inspectorii s-au plâns de faptul că getsubiectele au fost formulate după o programă care nu mai este în acord cu actualele cerințe ale educației. *
Un nou concurs pentru ocuparea funcției vacante de inspector școlar general al ISJ Buzău va avea loc în perioada iulie-august a acestui an, după ce, la sesiunea din primăvară, niciun candidat din cei trei nu a fost acceptat. Actualul general, prof. Geta Burducea, s-a retras din concurs cu puțin timp înainte de începerea examenului, în timp ce învățătoara Ionela Voicu a picat proba interviului.
La examenul care va avea loc între 27 iulie și 7 august s-au înscris, anul acesta, prof. Geta Burducea, înv. Ionela Voicu (Școala Gimnazială Cislău) și prof. Dumitru Săndulache (Colegiul Agricol „Dr. Constantin Angelescu”).

geta-burduceasandulacheVoicu EDIT

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button