Știrile zilei

Buzoian de 61 de ani, REȚINUT de polițişti după ce a prezentat un permis de conducere fals

Un bărbat în vârstă de 61 de ani , din municipiul Buzău, a fost reținut de polițisti pentru comiterea infracțiunilor de ,, conducere a unui vehicul fără permis de conducere”,
,, uz de fals,, ,, fals în declaraţii” şi ,, fals material în înscrisuri oficiale”.

 
Luni, 28 noiembrie, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii rutieri şi cei de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Buzău, un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitate, care a prezentat un permis de conducere fals.

 
Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că acesta, în perioada 2015 – 2016, a condus autoturisme pe drumurile publice din România şi străinătate, prezentând de fiecare dată un permis de conducere fals emis de autorităţile străine, iar în urma unei percheziţii efectuată la domiciliul său a fost identificat şi ridicat un act de identitate fals.

 
În urma probatoriului administrat de poliţişti a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunerea de arestare preventivă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button