Politică

Cezar Preda și deputații opoziției sar la gâtul USL: "Nu am avut o deszăpezire, ci o teleînzăpezire"

Deputații PDL și cei ai PP-DD nu renunță deloc la criticile aduse autorităților care au realizat deszăpezirea de anul acesta.  Ei au depus luni în plenul Camerei Deputaților moțiunea simplă „Îmbogățirea baronilor PSD, PNL sau Rețeta teleînzăpezirii, marca Ponta”.preda raul

Potrvit AGERPRES, textul moțiunii a fost depus de liderul grupului deputaților PDL, Gheorghe Tinel.

„De fapt, nu am avut o deszăpezire, ci am avut o teleînzăpezire cu nouă comandamente, timp de șapte zile, în care miniștrii au stat mai mult la televizor iar președinții de consilii județene au fost plecați în străinătate — în Elveția, în Austria. Între timp, prefecții s-au încurcat și ei în ce aveau de făcut și s-au înzăpezit. Ca atare, tocmai ca să nu treacă neobservată această minciună care ne costă foarte mult pe toți, pentru că deszăpezirea are un cost foarte mare, noi depunem astăzi o moțiune în care am cuprins aberațiile deszăpezirii la nivel central și local”, a declarat deputatul PDL Alexandru Nazare după ședința Biroului Permanent Național al partidului.

Reprezentanții PDL Buzău s-au declarat nemulțumiți de modul în care s-a realizat deszăpezirea în județ, drept pentru care i-au solicitat președintelui CJ, Cristi Bîgiu, să facă publice contractele de deszăpezire încheiate pentru iarna anului 2013.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button