Știrile zilei

Un băiețel din Buzău are nevoie urgentă de ajutorul nostru!

Situație disperată pentru doi părinți din Buzău, al căror copil în vârstă de șase anișori suferă de o boală cumplită. Recent, medicii i-au descoperit o tumoră malignă inoperabilă pe trunchiul cerebral. David are nevoie urgent de un medicament care se găsește doar în Rusia, însă orice ajutor este binevenit.

Cazul băiețelului a fost prezentat de către educatoarea acestuia. Ea a lansat pe Facebook un apel către toți cei care ar putea ajuta la salvarea micuțului, a cărui stare de sănătate se degradează de la o zi la alta.

Părinții nu au îndrăznit să ceară ajutorul semenilor, însă au nevoie de un medicament găsit doar în Rusia. De asemenea, orcine poate ajuta cu un sfat referitor la boala micuțului sau cu o sumă de bani o poate face.

Bună seara!El este David Cristian, unul dintre copiii mei, copiii mei de la grădi…David e un copil frumos, isteț, sensibil …..dar bolnăvior.Suferă de tumoră malignă pe trunchiul cerebral.Tumoră inoperabilă…Sună groaznic acest cuvânt, „inoperabilă”!

În acest moment, starea lui de sănătate este precară. A făcut un RMN joi, 7 decembrie dar vor afla rezultatul peste 10 zile.Părinții lui David sunt oameni cu mult bun-simț.Atât de mult bun-simț că nici ajutor nu vor să ceară, acum, când au atât de multă nevoie.De aceea, vă rog eu să-i ajutați!Dacă știți pe cineva care s-a luptat cu această boală și a reușit, dacă sunteți cadru medical și ne puteti furniza informațiile necesare, atât de vitale acum, dacă sunteți creștini şi vreți să vă rugați pentru el, acum e momentul!

David are urgent nevoie de un medicament care se găseşte doar în Rusia.Dacă puteți ajuta în obținerea medicamentului, vă rugăm să nu stați deoparte! Haideți să nu-i lăsăm singuri!David are nevoie de noi! Pentru că nu se ştie ce le va aduce ziua de mâine, orice ajutor e binevenit, inclusiv cel financiar!”, a scris educatoarea Cristina Mihalcea pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

5 Comments

  1. Dumnezeu nu îi lasă pe cei cu credință și nici pe tine nu te lasă că ești un băiat bun cuminte și destept!! Rostiți in fiecare zi de 3 ori SFÂNT SFÂNT SFÂNT ESTE DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU!că minuni există

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button