Știrile zilei

„Marșul pentru viață”, organizat astăzi la Buzău

Marșul pentru viață a fost organizat astăzi în aproximativ cinci sute de orașe din România și Republica Moldova sub motto-ul Unic din prima secundă. Acest eveniment de apărare și promovare a vieții este organizat anual și la Buzău, Râmnicu Sărat, Focșani și Adjud.

În municipiul Buzău, Marșul pentru viață a început la ora 13:30, în Parcul Crâng, de unde participanții s-au deplasat pe următorul traseu: bulevardul Nicolae Bălcescu, bulevardul Unirii și Catedrala Arhiepiscopală „Înălțarea Domnului”.

La Râmnicu Sărat, evenimentul a început la ora 14:00, având ca punct de pornire Magazinul Victoria. De aici, toți cei prezenți au pornit în marș pe strada Tudor Vladimirescu, strada Nicolae Bălcescu, până la biserica Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

FOTO: http://www.marsulpentruviata.ro/

În municipiul Focșani, la ora 16:00, susținătorii vieții vor pleca de la biserica „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”, aflată în curtea unității militare de pe bulevardul București, până în Piața Unirii. De asemenea, aceștia vor putea participa, începând cu ora 17:00, la evenimentul cultural intitulat Viață. Jertfă. Poezie, care va fi găzduit de Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din municipiu.

Marșul pentru viață se va desfășura și în Adjud, la ora 13:00, pe traseul: biserica „Adormirea Maicii Domnului”, bulevardul Republicii și biserica „Buna Vestire” (Spitalul Municipal Adjud).

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button